Navita

Rólunk

Cégünk, bemutakozás

A NAVITA termékei 100%-ban természetes, főként növényi eredetű összetevőkből gyártott kimagasló minőségű termékek.
Történetünk

Bemutatkozás

A természet kincseinek gyógyításra történő felhasználása egyidős az emberiséggel. A modern tudományos kutatásoknak köszönhetően mára sok népi megfigyelés igazolást nyert, és sok esetben sikerült az aktív hatóanyagokat azonosítani, a hatásmechanizmust megérteni.

A ma használatos gyógyszerek egy jelentős része is az értékes biomolekulákból kiindulva született, elég csak az aszpirinre gondolnunk, aminek a kiindulási anyaga a fehér fűzfa kérgéből származó szalicilsav.

Azt viszont érdemes kihangsúlyozni, hogy szemben a kizárólag szintetikus úton előállított egykomponensű természetazonos vegyületekkel, a növényekben található aktív molekulák sokszor egymás felszívódását segítve, egymás hatását erősítve dolgoznak.

Flavita Termékcsalád

Az új információk az étrendkiegészítők körében forradalmat hoztak, a magas növényi hatóanyag tartalmú étrendkiegészítők előállításával ügyesebben kamatoztathatjuk a természet gyógyító erejét az öregedésgátlás (anti-aging) és betegségmegelőzés területén.

A természetes alapú készítmények bizonyos fennálló betegségek esetében is javulást hozhatnak, így gyógyító potenciáljuk a gyógyszeres kezelések kiegészítőiként is használatosak, akár közvetlen hatásuknak köszönhetően, akár a szervezet támogatása révén.

A NAVITA céget 2015-ben alapítottuk, cégünk prémium öregedést gátló, egészségügyi és szépségápolási termékekre specializálódott. A NAVITA egy mozaikszó: a „NA” a naturális, vagyis természetes szó rövidítése, a „VITA” jelentése pedig az, hogy élet. A NAVITA így azt fejezi ki, hogy élni csak a természettel összhangban lehet.

Az új információkkal és megfelelő szaktudással felvértezve újragondoltuk az étrendkiegészítőket, az emberi egészség szempontjából három esszenciális területre fókuszálva:

  1. Immunrendszer támogatása,
  2. Antioxidánsok az oxidatív stressz ellen,
  3. Szervezet regenerációjának növelése.

Ennek érdekében keresünk a világ minden tájáról származó gyógygombákat, gyógynövényeket és fűszereket. A prémium minőség a modern, környezetbarát technológiai megoldásoknak köszönhető, mint a szuperkritikus folyékony szén-dioxid extrakció, és a fagyasztva szárítás (liofilizálás), melyek során megmaradnak a növényi hatóanyagok eredeti molekuláris kötései, ellentétben pl. a forróvizes kinyeréssel, ahol az aktív vegyületek könnyebben lebomolhatnak.

Célok >

Vision

Egészségesebb élet, természetes források.
Jövőkép

FókuszbanEgy egészséges embernek 1000 álma is lehet; a betegnek viszont csak 1 van.

Küldetés >

Mission

A természet értékeit az egészségmegőrzés szolgálatába állítjuk, ötvözve termékeinkben a
- gyógynövényeket
- innovációt
- modern technológiát
- szakmai elhivatottságot.

Alapértékek >

Core values

A társadalom felé:
Felelősség, Erkölcs és Lelkiismeretesség.
Ügyfeleink számára: Méltányosság, Őszinteség, Szolidaritás, Tisztelet és Tanulás.
Az üzleti életben:
Minőség, Átláthatóság, Megbízhatóság, Lojalitás és Lelkes munkavégzés.
Kutatás és Fejlesztés
Tudomány

Kutatás & Fejlesztés


A NAVITA céges kultúrájában kiemelkedő szerepet kap a kutatás és fejlesztés (K+F). Az emberi erőforrásokat, a tudományos kapacitásunkat és a finanszírozásunkat minden évben a K+F tevékenységekre összpontosítjuk, hogy a termékeinket folyamatosan fejlesztések során, még jobbá tehessük.

Elkötelezettség

A Minőség mellett


A NAVITA garantálja, hogy csak 100%-ban természetes, főként növényi összetevőkből készült termékeket kínál, melyek a modern technológiai megvalósításoknak köszönhetően kiváló minőségűek.

A termékeink az európai szabványoknak és engedélyeknek megfelelően készülnek. Mielőtt a vásárlóinkhoz kerülnek, a NAVITA termékek alapos ellenőrzésen mennek keresztül.

Termékeinkkel a betegségmegelőzésre és a kezelések támogatására egyaránt fókuszálunk, az elhivatott, lelkiismeretes és professzionális csapatunknak köszönhetően így a NAVITA termékeket a lehető legjobb minőségben tudjuk biztosítani.

Minőség
Keress ránk

Közösségi média

Kövess minket, hogy ne maradj le az újdonságokról, akutális ajánlatokról...

A Navita mint márka

Céginformáció

NAVITA

A NAVITA márka és a “Natural Life” szlogen kizárólagos védjegyoltalom alatt áll.