Barion Pixel

Itt a Holdújév, jön a Bivaly éve!

2021 február 12-én startolt a Holdújév, ami sok távol-keleti ország, így Vietnám legfontosabb ünnepe egész évben. Ilyenkor, a hazai karácsonyi-szilveszteri időszakhoz hasonlóan összejön a család és a barátok, és közös ebéddel vagy éppen vacsorával – na meg persze ajándékozással – ünneplik meg az évfordulót.

A jeles eseményről mi is megemlékeztünk egy ünnepi műsor keretében. Beszélgettünk a holdújévi szokásokról, az ilyenkor fogyasztott különleges étkekről. Számot vetettünk az elmúlt évről, kinek miről szólt 2020, vagyis a Patkány éve, és mit remélünk 2021-től, vagyis a Bivaly évétől. A műsorba a cseten a vásárlóink, ügyfeleink, érdeklődők is be tudtak kapcsolódni, és megírni az ő tapasztalataikat, véleményüket.

Holdújév talkshow

A műsorban az egészségmegőrzés témájának is szorítottunk helyet, végigmentünk, milyen betegségek előfordulása gyakoribb ilyenkor, és hogy lehet tenni ellenük. Jelenleg ez most főleg a koronavírus járvány miatt fontos, de a túlzott alkoholfogyasztás is ide tartozik – javaslatunk, hogy ha iszunk is, azt ne éhgyomorra tegyük!

LNY2021 coupon15

Örömmel jelentjük továbbá, hogy az ünnepre való tekintettel február 24-ig kedvezményes vásárlási időszakot hirdettünk meg, melyről részletesebben a „Termékek” oldalra kattintva tájékozódhat az akció ideje alatt.Legyen szép az ünnepünk, vigyázzunk magunkra és egymásra, és hozza el a Bivaly éve azt, amit bár szerettünk volna, nem tudtunk megvalósítani a Patkány évében!

Vélemény, hozzászólás?