Motivációs előadói díjat nyertünk!

Kultúra, Tudomány és Kommunikáció - A Nemzetközi Inter Központ eseményén az egészséges életmód és táplálkozás témájában tartottunk műsort a vietnámi HiTV-n.

A HiTV-csatorna nézői Dr. Pham Truong Son és Dr. Tóth Szilárd résztvevőket Motivációs Előadói Díjjal jutalmazták a műsorban elhangzó, egészséges életvitelre és táplálkozásra buzdító beszélgetés alapján. Köszönjük a megtiszteltetést!

2021

április

21

A vietnámi Nemzetközi Inter Központ szervezésében készült eseménysorozat keretén belül a 2020. 12. 19-i műsorban az egészséges életmód fontosságáról beszélgettünk a HiTV-csatornán. Mind az életmódunk, a lakókörnyezetünk, és kiváltképp a táplálkozási szokásaink befolyásolják az egészségünket. A növényi antioxidánsokban dús táplálkozás kiemelt jelentőségű a szervezet oxidatív stresszel szemben történő küzdelmében és az immunrendszerünk helyes működésében – így érdemes megismerkedni a vitaminok, flavonoidok és más polifenol típusú antioxidánsok fogalmával.

Hung King Award Vietnam 2021 Motivációs Előadói díj
Motivációs előadói díj

A nézőközönségnek annyira tetszettek a műsorban elhangzottak, hogy Dr. Pham Truong Sonnak és Dr. Tóth Szilárdnak Motivációs Előadói Díjat szavaztak meg. Az eseménysorozat Vietnám egyik legfontosabb ünnepéhez kötődik: közel 4000 évvel ezelőtt uralkodott Vietnám első királya, Hung király. A díj neve is ehhez kapcsolódik – Hung King’s Award.

A nézők részéről nagy volt az érdeklődés a tudományos megközelítések iránt. A legnépszerűbb a szervezet regenerációjában szerepet játszó őssejtek témája volt. Amennyiben egészségesen táplálkozunk, az őssejtjeink is egészségesebbek maradnak, így hatékonyabban mehet végbe a sérülésekből vagy betegségekből történő felépülés. Az őssejtek helyes működése anti-aging szempontból is kiemelkedő, hiszen a folyamatos megújulás kulcsai.

Az őssejtekről az alábbi posztokban tudhatsz meg többet:

Köszönjük a nézőknek a díj megszavazását, amivel arra motiválnak minket, hogy még nagyobb lelkesedéssel folytassuk az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás és a környezettudatosság terén a missziónkat. Végezetül köszönjük a HiTV-csatornának, és a vietnámi Nemzetközi Inter Központnak a lehetőséget a nyilvános szereplésre!

NAVITA team