Barion Pixel

Örömmel tölt el minket, hogy beszámolhatunk róla: a Vietnámi Funkcionális Élelmiszer Szövetség 2020. június 16-án bejelentette a vásárlók visszajelzései alapján kiosztott díjak nyerteseit, ahol a „Közönség Díja” kategóriában Arany Fokozatú Közegészségügyi Díjat nyertek a NAVITA termékei! A hivatalos díjátadó ünnepségre június 28-án került sor Vietnám fővárosában, Hanoiban.

NAVITA díjátadó

A díjazott NAVITA termékek gyártása az EU-ban történik, 100%-ban természetes, főleg értékes gyógynövényi összetevőkből, olyan fejlett technológia alkalmazásával, mint pl. a szuperkritikus szén-dioxid extrakció. A termékek a vásárlókhoz kerülés előtt szigorú ellenőrző vizsgálatokon mennek keresztül, hogy a legjobb minőségben kerüljenek a piacra. A gyógynövények és gyógygombák válogatásakor a betegségmegelőzésre és a problémák gyökerének kezelésére fektetjük a hangsúlyt, hogy megóvjuk a mindenki számára legértékesebb kincset – az egészséget.

A „Közönség Díja” aranyérmet 8 NAVITA termék nyerte el, ami nem csak a kiváló minőségüket bizonyítja, hanem azt is, hogy a vásárlók kimagaslóan elégedettek velük, és másoknak is szívesen ajánlják.

Navita Marosvasarhelyen eloadas szombat foto Rab Zoltan 36

A következő termékeket díjazták:

  • Nagy Dózisú Tibeti Hernyógomba - CorsyMax 10X,
  • STEMAX és STEMAX SL, őssejt mobilizációval összefüggésbe hozható termékek,
  • Flavonoid alapú termékcsalád tagjai: Flavita 8 Cardio, Flavita 88 Cardio, Flavita 8 Cyto, Flavita 88 Cyto és Flavita Life Max.

A STEMAX (melyet a vásárlók leginkább a rákkezelés során használtak a szervezetük támogatása céljából) a vietnámi piacon egy hiánypótló termék, ezért az Egészségügyi Minisztérium illetékeseitől is várható a közeljövőben a termék hatékonyságáról és értékességéről szóló megerősítés.

Az elnyert díj nagyon sokat jelent számunkra. Segít abban, hogy ismertebbek legyünk és presztízsre tegyünk szert az étrend-kiegészítők világában az egészség, öregedés gátlás és betegségmegelőzés területén, amit kamatoztatni tudunk annak érdekében, hogy minél több, természetes megoldást kereső embernek tudjuk segítséget nyújtani az egyedi egészségügyi állapotuk javítására. A díj ösztönzőleg is hat a NAVITA csapatra, hogy folytassuk a termékeink fejlesztését, aminek a vásárlók elégedettsége a legfontosabb csúcspontja.

Rendkívül hálásak vagyunk a támogatásért és bizalomért, amit a vásárlóinktól kaptunk az elmúlt években! Közösen hozzá tudunk járulni egy természet kincseit segítségül hívó, egészségesebb világ létrehozásához!

Üdvözlettel, és jó egészséget kívánva,

A NAVITA csapata

Vélemény, hozzászólás?