Barion Pixel

Már 5 éve, hogy megalakult a NAVITA!

Az eltelt idő alatt több, kizárólag természetes forrásokból összeállított terméket sikerült kifejlesztenünk az egészségmegőrzés és öregedés gátlás területén, melyekkel nemcsak itthon, de szerte a világban sikerült kivívnunk a vásárlóink megbecsülését.

A jeles eseményt egy nagyszabású rendezvény keretén belül szerettünk volna ünnepelni barátaink, kollégáink és partnereink körében. A COVID-19-hez köthető utazási korlátozások miatt a személyes jelenlét sajnos sok résztvevő esetében nem volt megvalósítható, így a legtöbbekkel egy online felületen tudtunk „találkozni”.

5 éves a Navita

A 2020. május 28-án megtartott online ünneplésbe 52-en csatlakoztak 11 különböző országból. Áttekintettük az elmúlt 5 év legfontosabb eseményeit, és megosztottuk a tapasztalatainkat. A partnereink áldozatos munkáját pezsgőbontással ünnepeltük, külön kiemelve a legsikeresebbeket, valamint a budapesti irodánkban felvágtuk az 5 éves születésnapi tortát.

A tortavágás után került sor a nagy bejelentésre: elindult az új weboldalunk! A weboldal nemcsak új design-t kapott, hanem ezentúl részletes, tudományos igényességgel készített leírásokat, folyamatosan frissülő, izgalmas híreket is olvashatnak a látogatók. Az új weboldallal szeretnénk közelebb hozni a gyógynövények és gyógygombák világát, és segíteni a hatások közötti jobb eligazodásban.

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni mind partnereinknek a kitartó munkájukat, mind a vásárlóinknak a bizalmat és a támogatást, és reméljük, hogy sok közös 5 év áll még előttünk!

Boldog születésnapot, NAVITA!

Vélemény, hozzászólás?