Barion Pixel

Események

Facebook, ill. akár Youtube-os események, bejelentkezések, videók, stb. bejegyzés típusa

Motivációs előadói díjat nyertünk!

A HiTV-csatorna nézői Dr. Pham Truong Son és Dr. Tóth Szilárd résztvevőket Motivációs Előadói Díjjal jutalmazták a műsorban elhangzó, egészséges életvitelre és táplálkozásra buzdító beszélgetés alapján. Köszönjük a megtiszteltetést!

Itt a Holdújév, jön a Bivaly éve!

Ünnepi műsorral és óriási kedvezményekkel indult a Bivaly éve 2021 február 12-én! A műsorban évértékelőt tartottunk, és a holdújévi szokásokról beszélgettünk. Az ünnepre való tekintettel február 24-ig tartó kedvezményes vásárlási időszakot hirdettünk meg.

Közönségdíjas lett a NAVITA

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a NAVITA csapat elmúlt évek alatt tanúsított erőfeszítései és egy egészségesebb társadalom irányába mutató törekvései meghozták az eredményüket, és a Vietnámi Funkcionális Élelmiszer Szövetség „Közönség Díja” kategóriában Arany Fokozatú Közegészségügyi Díjat nyertek a NAVITA termékek!

5EvesNavita

A NAVITA 5-ik születésnapját ünnepeljük!

5 évesek lettünk! A NAVITA már 5 éve áll az egészségmegőrzés és öregedés gátlás szolgálatában. A neves évfordulót kollégáink és barátaink társaságában, na meg pezsgőbontás és torta mellett ünnepeltük.